Amylon - Gluténmentes tészta sütőpor BIO, 12 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Kód: 30144Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Amylon - Gluténmentes tészta sütőpor BIO, 12 g
Az amiloni sütőpor szobahőmérsékleten is sütni szokott, ellentétben a szokásos púderrel. Ezért ajánlatos a tésztát a por beépítése után a lehető leghamarabb a sütőbe tenni. Kicsit kevesebbet forral. Használjon 1,5 tasakot, ahova egyébként 1 tasak sima papírt helyezne. Vagy használjon csak 1 tasakot, és adjon hozzá egy kis teáskanál szódabikarbónát. Az Amylon sütőpor teljesen semleges ízű. Amikor megszokja, tudni fogja, hogy mikor használnak hagyományos port.
Különbség a foszfát és a foszfátpor között:
- közönséges sütőpor
- a savkomponens a foszforsó (italok gyártásához feldolgozott sajtokban vagy porkeverékekben is) - sütőpor foszfátok nélkül
- a savkomponens a fogkő (kálium-tartarát), boroshordókban kristályok formájában kicsapódik
- Alapanyaga a szódabikarbóna
- csak szerves minőségű kukoricakeményítőt tartalmaz
Hozzávalók
Kukoricakeményítő *, emelőanyagok: kálium-tartarátok, nátrium-karbonátok. Tejet és tojást tartalmazhat. * ellenőrzött ökológiai gazdálkodás terméke
Csomagolás
12 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Kedvezmények |
---|---|
Csomagolás: | 12 g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!