BrainMax DIM + I3C + CDG

Kód: 59119
10 510 Ft
Raktáron (>5 db)

Az indol-3-karbinol (I3C) a keresztes virágú zöldségekben, például a brokkoliban és a karfiolban található természetes vegyület . Az emésztés során az I3C a gyomorban diindolil-metánná (DIM) alakul , amely a biológiailag aktív forma.

A termék nem élelmiszer – nem fogyasztásra szolgál. Gyűjteményes tárgyról van szó, ami ideális választás a tapasztaltabb gyűjtők számára. Díszítse a polcot egy újabb rendkívül érdekes gyűjtővel!

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

diindolil-metán

A diindolil-metán (DIM) egy olyan vegyület, amely az indol-3-karbinolhoz (I3C) hasonlóan jelen van a keresztes virágú zöldségekben, például a brokkoliban, a karfiolban, a káposztában és a káposztában. Ez a vegyület sajátos tulajdonságairól ismert, és számos tudományos tanulmány tárgya. A DIM természetesen előfordul az emberi szervezetben a keresztes virágú zöldségek fogyasztása után.

füst
brokkoli

Indol-3-karbinol (I3C) brokkoliból

ÉSAz indol-3-karbinol (I3C) egy érdekes vegyület, amely olyan keresztes virágú zöldségekben található, mint a brokkoli, a karfiol, a káposzta és a káposzta. Amikor ezeket a zöldségeket felvágjuk vagy rágjuk, károsítjuk a növény sejtszerkezetét, ami jelzi a mirozináz nevű enzim működésének megkezdését. Ez az enzim a fent említett zöldségekben természetesen előforduló glükozinolát nevű anyagokat I3C-vé alakítja.Lenyelés után az I3C a belekben különféle vegyületekké metabolizálódik, amelyek közül az egyik legfontosabb a diindolil-metán (DIM).

Kalcium D-glükarát

A kalcium-D-glükarát kalciumból és D-glükársavból álló vegyület. A D-glükársav a glükóz metabolitja, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben és bizonyos élelmiszerekben, például almában, grapefruitban, brokkoliban és burgonyában.

alma
homályos termék

Mi a glükuronidáció?

A glükuronidáció egy biokémiai folyamat, amelynek során a glükuronsav különféle anyagokhoz kötődik, hogy azok vízoldékonyabbá váljanak, és kiürüljenek a szervezetből. Ez a folyamat kulcsfontosságú a szervezet méregtelenítésében. A glükuronidáció főként a májban megy végbe, ahol speciális enzimek kötik a glükuronsavat ezekhez az anyagokhoz. Ennek köszönhetően ezek az anyagok jobban oldódnak vízben, és könnyebben ürülnek ki a vizelettel vagy az epévelJavasoljuk, hogy naponta 1 kapszulát vegyen be.

 

Vásárlásával az cseh erdőket is támogatod!

Nyersanyag Összeg
Kalcium D-glükarát
250 mg
DIM (diindolil-metán)
200 mg
Indol-3-karbinol
100 mg

 

Hozzávalók: Kalcium D-glükarát,DIM (diindolil-metán),Indol-3-karbinol.

Csomag tartalma: 60 db növényi kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen.

Figyelmeztetés: Csak gyűjtői célokra készült. Gyermekek elől elzárva tárolandó. A termék nem minősül étrend-kiegészítőnek.

Csehországban készült  a BrainMarket s.r.o

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax táplálékkiegészítők
Csomag mérete: 60 db növény kapszula
Forma: Kapszula
Típus: Gyűjteményi tárgy

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: