BrainMax koleszterinszint csökkentő
Kód: 61284Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Hatékony koleszterincsökkentés
Az optimális koleszterinszint fenntartását és a szív- és érrendszer védelmét célzó termékek kombinációja. Ez a kombináció a fokhagyma, a fitoszterolok, a zabból származó béta-glükánok és az EPA és DHA omega-3 zsírsavak természetes erejét használja fel, amelyek együttesen segítenek csökkenteni a koleszterinszintet, és elősegítik a szív és az érrendszer általános egészségét.
BrainMax koleszterin támogatás
A BrainMax Cholesterol Support egy speciális formula, amely fokhagyma kivonatot és zabból származó béta-glükánokat tartalmaz, amelyek természetesen segítenek fenntartani az optimális koleszterinszintet 1,2,3,4. Ezen kívül négy másik növényi kivonatot is tartalmaz, melyek hatását vizsgálatok igazolták.
BrainMax Vegán Omega 3, 2850 mg DHA és EPA, 275 ml
Az omega-3 zsírsavak, különösen az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) , fontos szerepet játszanak a vér koleszterinszintjének csökkentésében. Ezek a savak csökkentik a trigliceridek szintjét, amelyek a vérben lévő zsírok, ugyanakkor kis mértékben növelhetik a „jó” HDL-koleszterin szintjét.
Adagolás
BrainMax Cholesterol Support - 4 kapszula naponta egyszer.
BrainMax Vegán Omega 3, 2850 mg DHA és EPA - 1 evőkanál (11 ml) naponta. Fogyassz étellel. Javasoljuk, hogy használat előtt rázza fel.
A vásárlással az erdőket is támogatod!
A BrainMax koleszterin támogatás összetétele
Összetétel 4 kapszulában | Mennyiség 1 kapszulában | %RHP* |
---|---|---|
Oatwell™ korpapor (22% béta-glükán) | 750 mg |
***
|
Fokhagyma kivonat 4:1 | 600 mg |
***
|
Fitoszterolok (min. 95%) | 600 mg | *** |
Vörös fermentált rizs kivonat (ebből 2,8 mg monakolin K) | 600 mg | *** |
Bergamott kivonat (gyümölcs) (30% polifenol) | 500 mg | *** |
Cukornád kivonat (min. 95% polikozanol; 10% oktakozanol) | 20 mg | *** |
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a *** a jövedelem napi referenciaértéke nincs megállapítva |
Összetétel:Oatwell™ korpapor (22% béta-glükán), fokhagyma kivonat 4:1, fitoszterolok (min. 95%), vörös élesztő rizs kivonat (min. 4% Monacolin K), bergamott kivonat (30% polifenolok), cukornád kivonat (min. 95% polikozanol; 10% oktakozanol). HPMC alapú gyógynövény kapszula. Ballasztanyag-tartalom nélkül.
BrainMax Vegan Omega 3, 2850 mg DHA és EPA, 275 ml összetétele
Összetétel 1 evőkanál (11 ml) | Tartalom | RHP* |
---|---|---|
Algaolaj Schizochytrium sp. | 4 ml | ** |
az összes Omega 3-ból | 2850 mg | |
amelyből DHA | 2782 mg | ** |
ebből az EPA | 30 mg | ** |
BIO olívaolaj | 7 ml | ** |
ebből omega 9 | 4938 mg | ** |
ebből polifenolok | 5,4 mg | ** |
E-vitamin (tokoferolok) | 13,8 mg | 115% |
D3-vitamin vegán (fenyőből) | 20 mcg / 800 NE | 400% |
K2-vitamin, mint MK-7 (a K2 VITAL® DELTA 1% MCT olajból) | 20 mcg | 26,6% |
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a ** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva |
Összetétel:Algaolaj (Schizochytrium sp.), ebből összesen Omega 3 ebből DHA, ebből EPA, BIO olívaolaj, ebből olajsav, ebből Omega 9, ebből polifenolok, E vitamin (tokoferolok), D3 vitamin vegán ( tól fenyő), K2-vitamin, mint MK-7 (K2 VITAL® 1% MCT olajból).
1. Warshafsky, S., Kamer, R. és Sivak, S. (1993). A fokhagyma hatása a teljes szérum koleszterinre. Annals of Internal Medicine, 119, 599-605.
2. Ried, K. (2016). A fokhagyma csökkenti a vérnyomást hipertóniás egyénekben, szabályozza a szérum koleszterinszintjét és serkenti az immunitást: frissített metaanalízis és áttekintés. The Journal of táplálkozás, 146 2, 389S-396S
3. Cicero, A., Fogacci, F., Rosticci, M., Parini, A., Giovannini, M., Veronesi, M., D'Addato, S. és Borghi, C. (2017). A fitoszterolokkal, vörös élesztő rizzsel vagy mindkettővel végzett rövid távú étrend-kiegészítés hatása a mérsékelten hiperkoleszterinémiás alanyok lipidmintázatára: háromkarú, kettős vak, randomizált klinikai vizsgálat. Táplálkozás és anyagcsere, 14.
4. Yang, C. és Mousa, S. (2012). A vörös élesztő rizs (Monascus purpureus) hatása dyslipidaemia és egyéb rendellenességek esetén. Komplementer terápiák az orvostudományban, 20 6, 466-74.
5. Braaten, J., Wood, P., Scott, F., Wolynetz, M., Lowe, M., Bradley-White, P. és Collins, M. (1994). A zab béta-glükán csökkenti a vér koleszterinkoncentrációját hiperkoleszterinémiás alanyokban. European Journal of klinikai táplálkozás, 48 7, 465-74.
6. Queenan, K., Stewart, M., Smith, K., Thomas, W., Fulcher, R. és Slavin, J. (2007). A koncentrált zab β-glükán, egy fermentálható rost, csökkenti a szérum koleszterinszintet hiperkoleszterinémiás felnőtteknél egy randomizált, kontrollos vizsgálatban. Journal of Nutrition, 6, 6-6.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!