BrainMax LAUF Protein, natív tejsavófehérje, 1000 g Natív tejsavófehérje, étrend-kiegészítő
Kód: 45831/COK 45831/VAN 45831/KAR 45831/PIS Kérjük, válasszon változatot



Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása

A finom íz és a tökéletes összetétel az űrbe repít! LAUF PROTEIN!
A Lauf protein 50% natív koncentrátumból és 50% natív izolátumból áll . A koncentrátum immunglobulinokat, laktoferrint és egyéb szervezetünk számára hasznos anyagokat tartalmaz. Míg az izolátum magas fehérjetartalmat biztosít . A kombináció eredményeként a szervezet számára nagyon hasznosítható fehérje keletkezett, amely alkalmas az egészség megőrzésére és a legmagasabb minőségű forrásból származó fehérjék pótlására ! Minőségében, emészthetőségében és tisztaságában nincs versenytársa.
Natív tejfehérje szabadtartású tehenekből
A denaturálatlan natív tejsavófehérje hideg forrásból származik, közvetlenül az ellenőrzött európai tenyésztésből származó , szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tehéntejéből . A hagyományos fehérjékhez képest a tej csak egyszeri kíméletes pasztőrözésen esik át (általában kétszeres pasztőrözésre kerül sor).A mikroszűrési folyamat nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, ahol a fehérje megtartja az immunglobulinokat és az enzimeket. Emészthetőbb , jól felszívódik , és mindenekelőtt jobban hasznosítja a benne lévő fehérjéket. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg , és összességében a fehérje magasabb koncentrációban tartalmaz aminosavakat, különösen a pro-anabolikus leucint.

A különbség a natív tejsavófehérje és a hagyományos „sajtos” tejsavófehérje között
A natív tejsavófehérjét hidegen dolgozzák fel közvetlenül a legelőn nevelt, füves tehenek friss tejéből. Míg a „sajt” tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a tejsavóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát feldolgozottabb élelmiszer, mint a natív fehérje, és az előállítási folyamat során lebontják az aminosavakat és a hasznos anyagokat, ugyanis a tejet először hevítéssel kell pasztőrözni, majd magasabb hőmérsékleten készül a sajt, a gyártás utolsó szakaszában pedig a sajtból nyert savót melegítve tejsavófehérje keletkezik. Míg a natív fehérjével a tejtermelés kezdetén csak egy pasztőrözés történik , majd a tejből közvetlenül, alacsony hőmérsékleten finoman szűrve natív tejsavófehérjét kapunk anélkül, hogy az aminosavak közötti törékeny kötéseket lebontják . Az így kapott termék rendkívül jó minőségű, tiszta, a szervezet által nagyon könnyen felszívódó és emészthető fehérje. A natív fehérjét a magasabb koncentrációjú aminosavak ( 7 g BCAA adagonként ) és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) jellemzik. A natív fehérje a fehérjék között a kaviár.

DIAAS - fehérje minőségi index
Nemcsak a fehérjetartalom, hanem az aminosavak emészthetősége is fontos adat, amelyre érdemes figyelni. A natív tejsavófehérje jól teljesít ebben a DIAAS (emészthető esszenciális aminosav pontszám) értékelésben . Ez a fehérjék értékelése az aminosavak felszívódása és emészthetősége alapján. Más szóval, mennyire jó a fehérje a szervezetben való felszívódás szempontjából. A natív tejsavó pedig az első helyen áll a DIAAS minősítésben.


Natív tejsavófehérje
A natív fehérje név alatt elképzelhető egy olyan gyártási folyamat, amelyben a tejsavót és a tejet szétválasztják anélkül, hogy más termékek, például sajt előállításához először különválasztanák őket. Míg más termelési folyamatokban a fehérjék az utolsó helyen állnak a tejből származó termékek feldolgozásakor, addig a natív tejsavófehérje egy külön termék, amelyet elsőként állítanak elő tejből.

A legjobb minőségű fehérje a piacon
A hagyományos tejsavótól eltérően a natív fehérjét közvetlenül a hideg tejből nyerik, ami növeli annak emészthetőségét és a fehérjék hasznosulását . A „natív” szó egy olyan folyamatra utal, amelyben a tejsavót és a tejet szétválasztják anélkül, hogy először szétválasztanák más tejtermékek, például közönséges fehérjék előállításához. A kíméletes feldolgozási módszer az aminosav-spektrumban is megmutatkozik, ahol a natív tejsavófehérje akár 16%-kal több pro-anabolikus leucint és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz. Minden gombócban 26 g fehérjét talál. Natív fehérjét tartalmazaz aminosavak természetesen igen változatos spektruma. Mindegyik aminosavnak megvan a maga sajátos funkciója a szervezetben, egyik a másik nélkül, de csak félgázon működnek, így együtt sokkal erősebbek!

A különbség a LAUF Protein és a Performance Protein között
Mind a LAUF, mind a Performance protein a legjobb minőségű natív fehérjét tartalmazza . A különbség azonban az, hogy a LAUF 100%-ban natív fehérjét tartalmaz izolátum és koncentrátum formájában 1:1 arányban . Míg a Performance 62% natív tejsavófehérjét és 26% kollagént tartalmaz , kolosztrummal és kókuszolajjal is dúsított. A LAUF fehérje gazdagabb aminosav-spektrumot tartalmaz , különösen a pro-anabolikus leucint, mivel 100%-ban natív tejsavófehérjét tartalmaz. A LAUF protein inkább a fehérje-kiegészítésre összpontosít, nemcsak a sportteljesítmény és az izomnövekedés érdekében, míg a Performance szélesebb körű felhasználási területe az immunitás, a bélrendszer, de az edzés is.
Nagy mennyiségű aminosav
A natív tejsavó gazdag aminosavakban . Különösen nagy mennyiségű leucin és cisztin miatt specifikus. A leucin serkenti a proteoszintézis folyamatát . Az a folyamat, amelynek során a fehérjék aminosavakból készülnek. A leucin ezt a folyamatot sokkal gyorsabbá teszi. A második aminosav a cisztin, amely a glutation prekurzora . A két legerősebb antioxidáns egyike a szervezetben. Ezek az aminosavak nagyon fontosak számunkra, mert részt vesznek az izomtömeg felépítésében és a regenerációban. Ugyanakkor nagyon törékenyek és érzékenyek a hőre . Kíméletes feldolgozása miatt a natív tejsavó mindkét aminosavban gazdag, így nem csak edzés után minőségi fehérjeforrás.


Natív fehérje férfiak és nők számára
A Lauf protein nem csak férfiaknak való. A fehérjék izmaink sarokkövei , függetlenül attól, hogy mennyire aktív vagy. Ezenkívül minden sejt részét képezik , ahol receptorként működnek, és az immunitás fontos elemei is. A natív tejsavófehérje a laktoferrineknek és immunglobulinoknak nevezett anyagokat is megtartja . Ezek olyan fehérjék, amelyeket az immunrendszerünk termel a fertőzések leküzdésére.Ők felelősek immunrendszerünk gyorsabb reakcióiért , mert gondosan figyelik a potenciálisan káros anyagokat.
Kiváló ízű cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül
A stevia levelei kellemes édes ízt adtak a fehérjének. A cukornál akár 300-szor édesebb gyógynövény nem tartalmaz kalóriát és nem emeli meg a vércukorszintet . Mindenekelőtt a mesterséges édesítőszerekhez képest nincs rossz hatással a bélmikrobiómára. A krémesebb állag érdekében guar gyümölcsmagot használtunk . Ezek olyan arányban tartalmaznak rostot, amely jót tesz a belek egészségének és fenntartja a jóllakottság érzését.


Jó adag minőségi fehérjék
Keverjen el 1 kanál (35 g) 200 ml vízzel vagy tejjel . A reggeli zabkását vagy turmixot is hozzáadhatja fehérjéhez. A napi fehérjebevitelt figyelembe véve fogyasszunk 1-3 adagot naponta. Mivel átállunk az új mérőpoharakra, előfordulhat, hogy a fehérjében két különböző mérőpohárral találkozol. A kis, 70 ml-es adagolókanálhoz egy kupacnyi adagolókanalat ajánlunk. A nagy, 100 ml-es adagolókanál esetében 1 igazított adagolókanál bevétele javasolt.
Táplálkozási információk és összetétel - LAUF Protein - Pisztácia
Tápanyagtartalom 100 g-ban: Energiaérték : 1443 kJ / 345 kcal, zsírok: 0,19 g, ebből telített zsírsavak: 0,02 g, szénhidrátok: 12,94 g, ebből cukrok: 7,84 g, rost: 1,70 g, fehérje: 73,42 g , só: 0,53 g Táplálkozási információ adagonként (35 g): Energiaérték: 505 kJ / 121 kcal, zsír: 0,07 g, ebből telített zsírsavak: 0,01 g, szénhidrát: 4,53 g, ebből cukrok: 2,75 g, rost: 0,60 g, fehérje: 25,70 g, só: 0,18 g.
Összetevők: (45%) natív tejsavófehérje koncentrátum, (45%) natív tejsavófehérje izolátum, sűrítőanyag: guargumi, emulgeálószer: napraforgó lecitin, édesítőszer: szteviol glikozidok, természetes aroma pisztácia aromával.
Aminosavak aránya - LAUF Protein - Pisztácia
Aminosavak aránya 35 g-ban (1 adag): Glutamsav: 4,91 g, Leucin: 3,49 g, Aszparaginsav: 3,22 g, Lizin: 2,92 g, Izoleucin: 1,57 g, Valin: 1,42 g, Treonin: 1. , alanin: 1,29 g, prolin: 1,29 g, szerin: 1,22 g, tirozin: 1,09 g, fenilalanin: 1,08 g, cisztein: 0, 88 g, arginin: 0,69 g, metionin: 0,64 g, hisztofán.6 g:,0 triptofán. 0,59 g, glicin: 0,55 g.
Táplálkozási tények és összetétel - LAUF Protein - Fekete-erdő torta
Tápanyagtartalom 100 g-ban: Energiaérték : 1443 kJ / 345 kcal, zsírok: 0,19 g, ebből telített zsírsavak: 0,02 g, szénhidrátok: 12,94 g, ebből cukrok: 7,84 g, rost: 1,70 g, fehérje: 73,42 g , só: 0,53 g Táplálkozási információ adagonként (35 g): Energiaérték: 505 kJ / 121 kcal, zsír: 0,07 g, ebből telített zsírsavak: 0,01 g, szénhidrát: 4,53 g, ebből cukrok: 2,75 g, rost: 0,60 g, fehérje: 25,70 g, só: 0,18 g.
Hozzávalók:(45%) natív tejsavófehérje-koncentrátum, (45%) natív tejsavófehérje-izolátum, sűrítőanyag: guargumi, emulgeálószer: napraforgó lecitin, édesítőszer: szteviol-glikozidok, természetes aroma Fekete-erdő sütemény ízzel.
Aminosavak aránya - LAUF Protein - Fekete-erdő torta
Aminosavak aránya 35 g-ban (1 adag): Glutamsav: 4,91 g, Leucin: 3,49 g, Aszparaginsav: 3,22 g, Lizin: 2,92 g, Izoleucin: 1,57 g, Valin: 1,42 g, Treonin: 1. , alanin: 1,29 g, prolin: 1,29 g, szerin: 1,22 g, tirozin: 1,09 g, fenilalanin: 1,08 g, cisztein: 0, 88 g, arginin: 0,69 g, metionin: 0,64 g, hisztofán.6 g:,0 triptofán. 0,59 g, glicin: 0,55 g.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Proteinek (Fehérjék) |
---|---|
Csomag mérete: | 1 kg |
Egyének megoldására: | Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény |
Forma: | Por |
Típus: | Protein |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!