Figyelem! Ügyfélszolgálati telefonszámunk megváltozott, kérjük, hívjon minket az új számon: +36 2 121 22010

BrainMax LAUF Protein, natív tejsavófehérje, vanília Natív tejsavófehérje, étrend-kiegészítő

Kód: 63429
Újdonság
Márka: BrainMax
16 470 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A LAUF Protein egy natív tejsavófehérje, amelyet szabadtartású, fűvel táplált tehenek tejéből nyernek. Ez a tejsavófehérje legtisztább formája . Nincs olyan fehérje, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik . Ha a legjobbat szeretné, akkor a natív tejsavó az egyetlen választás. A közvetlenül friss tejből történő hideg előállítás kíméletes technológiájának köszönhetően az aminosavak közötti törékeny kötések nem bomlanak le, így a szervezet könnyebben emészthető és izomépítésre használható. Ezenkívül a gondos előállítás természetesen magasabb BCAA-koncentrációt (majdnem 7 g) és pro-anabolikus leucint biztosít. Érje el a legjobb eredményeket a 100%-ban természetes NATIVE fehérje konfigurációval ! Remek íze, illata és krémes állaga van . Csak steviával és természetes aromával ízesítik . Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, színezéket vagy szintetikus édesítőszert . Garantáljuk az abszolút tisztaságot és hatékonyságot.

Mivel új mérőedényekre térünk át, a fehérjékben két különbözővel találkozhat. Kisméretű, 70 ml-es mérőpohárhoz nagy mérőpohárral ajánljuk az adagolást. Nagy, 100 ml-es gombócokhoz (scoop) 1 szintû gombóc keverését javasoljuk.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

lauf részlet fehérje

A finom íz és a tökéletes összetétel az űrbe repít! LAUF PROTEIN!

A Lauf protein 50% natív koncentrátumból és 50% natív izolátumból áll . A koncentrátum immunglobulinokat, laktoferrint és egyéb szervezetünk számára hasznos anyagokat tartalmaz. Míg az izolátum magas fehérjetartalmat biztosít. A kombináció eredményeként a szervezet számára nagyon hasznosítható fehérje keletkezett, amely alkalmas az egészség megőrzésére és a legmagasabb minőségű forrásból származó fehérjék pótlására ! Minőségében, emészthetőségében és tisztaságában nincs versenytársa.

Natív tejfehérje szabadtartású tehenekből  

A denaturálatlan natív tejsavófehérje hideg forrásból származik, közvetlenül az ellenőrzött európai tenyésztésből származó , szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tehéntejéből . A hagyományos fehérjékhez képest a tej csak egyszeri kíméletes pasztőrözésen esik át (általában kétszeres pasztőrözésre kerül sor). A mikroszűrési folyamat nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, ahol a fehérje megtartja az immunglobulinokat és az enzimeket. Emészthetőbb , jól felszívódik , és mindenekelőtt jobban hasznosítja a benne lévő fehérjéket. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg , és összességében a fehérje magasabb koncentrációban tartalmaz aminosavakat, különösen a pro-anabolikus leucint.

tehén legelőn részletesen fehérje

A különbség a natív tejsavófehérje és szokásos "sajt" tejsavófehérje

A Native Whey Proteint hidegen állítják elő, közvetlenül a legelőn etetett, fűvel etetett tehenek friss tejéből. Míg a "sajt" tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a savóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát feldolgozottabb élelmiszer a natív fehérjéhez képest, és a gyártási folyamat során az aminosavak és a hasznos anyagok lebomlanak, mivel a tejet először melegítéssel kell pasztőrözni, majd magasabb hőmérsékleten sajtot állítanak elő, és az utolsó szakaszban. a sajtból nyert savót tejsavófehérje előállítására. Míg a natív fehérje a tejtermelés során kezdetben csak egy pasztőrözésen esik át , majd azután Közvetlenül a tejből alacsony hőmérsékleten finoman szűrve natív tejsavófehérjét nyer, anélkül, hogy az aminosavak közötti törékeny kötéseket lebontaná . Az így kapott termék egy kivételes minőségű, tiszta, nagyon jól felszívódó és a szervezet által emészthető fehérje. A natív fehérjét az aminosavak ( 7 g BCAA adagonként ) és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) magasabb koncentrációja jellemzi. A natív fehérje a fehérjék között a kaviár. Tanulmányok kimutatták, hogy a natív tejsavófehérje jobban növeli az aminosavak koncentrációját a vérben, mint a normál tejsavófehérje vagy a tej, ami egyszerűen megnövelheti az izomépítéshez szükséges időt.

Fehérje_összehasonlítás_1
Fehérjetermelés_4

Gyengéd fehérjetermelés natív tejsavóból

Az egyik oka annak, hogy a natív tejsavó olyan jól teljesít a fehérjetartalom és a felszívódás szempontjából, az a gyártási folyamat. A natív tejsavófehérjét csak egyszer , míg a tejsavófehérjét kétszer pasztörizálják. Ez a fehérjék denaturálásához (károsodásához) vezethet, ráadásul a natív tejsavófehérje termelése hideg mikroszűrési eljárással történik (10°C-ig) . Leegyszerűsítve elmondható, hogy a natív tejsavófehérje előállítása olyan kíméletes, hogy a fehérje megtartja a fehérje mennyiségét és az aminosavak nagyobb mennyiségét is.

DIAAS - fehérje minőségi index

Nemcsak a fehérjetartalom, hanem az aminosavak emészthetősége is fontos adat, amelyre érdemes figyelni. A natív tejsavófehérje jól teljesít ebben a DIAAS (emészthető esszenciális aminosav pontszám) értékelésben . Ez a fehérjék értékelése az aminosavak felszívódása és emészthetősége alapján. Más szóval, mennyire jó a fehérje a szervezetben való felszívódás szempontjából. A natív tejsavó pedig az első helyen áll a DIAAS minősítésben.

Protein_Quality
Fehérje_összehasonlítás_1

Natív tejsavófehérje

A natív fehérje név alatt elképzelhető egy olyan gyártási folyamat, amelyben a tejsavót és a tejet szétválasztják anélkül, hogy más termékek, például sajt előállításához először különválasztanák őket. Míg más termelési folyamatokban a fehérjék az utolsó helyen állnak a tejből származó minden feldolgozásában, addig a natív tejsavófehérje egy külön termék, amelyet elsőként állítanak elő tejből.

lauf protein muz

A legjobb minőségű fehérje a piacon

A hagyományos tejsavótól eltérően a natív fehérjét közvetlenül a hideg tejből nyerik, ami növeli annak emészthetőségét és a fehérjék hasznosulását . A „natív” szó egy olyan folyamatra utal, amelyben a tejsavót és a tejet anélkül választják el, hogy más tejtermékeket, például közönséges fehérjéket állítanak elő. A kíméletes feldolgozási módszer az aminosav-spektrumban is megmutatkozik, ahol a natív tejsavófehérje akár 16%-kal több pro-anabolikus leucint és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz. Minden gombócban 26 g fehérjét talál. Natív fehérjét tartalmaz az aminosavak természetesen igen változatos spektruma. Mindegyik aminosavnak megvan a maga sajátos funkciója a szervezetben, egyik a másik nélkül, de csak félgázon működnek, így együtt sokkal erősebbek!

Lauf Protein Performance Protein
lauf fehérje teljesítmény PROTEIN csokoládé PNG
Kinek alkalmas? Profi sportolóknak, fizikailag aktív férfiaknak és nőknek, valamint azoknak, akiknek fehérje pótlásra van szükségük. Mindenkinek, akinek a nap folyamán fehérjepótlásra van szüksége, erősítse az immunitást, a bélrendszert és az ízületek egészségét.
A natív tejsavó formája y Natív tejsavó koncentrátum és izolátum kombinációja. Natív tejsavó koncentrátum
Édesítve Stevia levelek Stevia levelek
A tej eredete Litvánia Litvánia
Fehérjék 26 g 26 g
Szénhidrát 1 adagban (35 g) 2,7 g 1,8 g
Zsírok 1 adagban (35 g) 0,5 g 2,1 g
Laktóz Alacsonyabb laktóz tartalom Magasabb laktóz tartalom

A különbség a LAUF Protein és a Performance Protein között

Mind a LAUF, mind a Performance protein a legjobb minőségű natív fehérjét tartalmazza. Azonban azzal a különbséggel, hogy a LAUF 100%-ban natív fehérjét tartalmaz izolátum és koncentrátum formájában, 1:1 arányban. Míg a Performance 62% natív tejsavófehérjét és 26% kollagént tartalmaz, kolosztrummal és kókuszolajjal is dúsított. A LAUF protein gazdagabb aminosav-spektrumot tartalmaz, különösen a pro-anabolikus leucint, mivel 100%-ban natív tejsavófehérjét tartalmaz. A LAUF protein inkább a fehérje-kiegészítésre összpontosít, nem csak a sportteljesítmény és az izomnövekedés érdekében, míg a Performance szélesebb körben alkalmazható az immunitás, a bélrendszer, de az edzés terén is.

Miért válassza a natív savóból származó LAUF fehérjét?

  • Óvatosan nyerik szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tejéből .
  • Magasabb aminosav-koncentráció (7 g BCAA adagonként) .
  • A lehető legmagasabb minőség, tisztaság, emészthetőség és biológiai hozzáférhetőség .
  • Az aminosavak ép kötésekben a szervezetben való jobb hasznosulás érdekében.
  • Magasabb koncentrációjú leucin az izomépítéshez .
  • Az immunglobulin és a laktoferrin megőrzése.
  • A tejsavó természetes, természetes formájában, mint a tejben.
  • 26 g fehérje adagonként.
  • Természetes stevia édesítőszerrel édesítve, amely nem károsítja a mikrobiomot.
grafikus fehérje lauf

Nagy mennyiségű aminosav

A natív tejsavó gazdag aminosavakban . Különösen nagy mennyiségű leucin és cisztin miatt specifikus. A leucin serkenti a proteoszintézis folyamatát . Az a folyamat, amelynek során a fehérjék aminosavakból készülnek. A leucin ezt a folyamatot sokkal gyorsabbá teszi. A második aminosav a cisztin, amely a glutation prekurzora . A két legerősebb antioxidáns egyike a szervezetben. Ezek az aminosavak nagyon fontosak számunkra, mert részt vesznek az izomtömeg felépítésében és a regenerációban. Ugyanakkor nagyon törékenyek és érzékenyek a hőre . Kíméletes feldolgozása miatt a natív tejsavó mindkét aminosavban gazdag, így nem csak edzés után minőségi fehérjeforrás.

edzés lauf protein2
lauf protein nő2

Natív fehérje férfiak és nők számára

A Lauf protein nem csak férfiaknak való. A fehérjék izmaink sarokkövei , függetlenül attól, hogy mennyire aktív vagy. Ezenkívül minden sejt részét képezik , ahol receptorként működnek, és az immunitás fontos elemei is. A natív tejsavófehérje a laktoferrineknek és immunglobulinoknak nevezett anyagokat is megtartja . Ezek olyan fehérjék, amelyeket az immunrendszerünk termel a fertőzések leküzdésére. Ők felelősek immunrendszerünk gyorsabb reakcióiért , mert gondosan figyelik a potenciálisan káros anyagokat.

Kiváló ízű cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül

A stevia levelei kellemes édes ízt adtak a fehérjének. A cukornál akár 300-szor édesebb gyógynövény nem tartalmaz kalóriát és nem emeli meg a vércukorszintet . Mindenekelőtt a mesterséges édesítőszerekhez képest nincs rossz hatással a bélmikrobiómára. A krémesebb állag érdekében guar gyümölcsmagot használtunk . Ezek olyan arányban tartalmaznak rostot, amely jót tesz a belek egészségének és fenntartja a jóllakottság érzését.

stevia bemutatkozás 2
protein lauf grafikon adagonként

Jó adag minőségi fehérjék

Keverjen el 1 kanál (35 g) 200 ml vízzel vagy tejjel . A reggeli zabkását vagy turmixot is hozzáadhatja fehérjéhez. Figyelembe véve a napi fehérjebevitelt, fogyasszunk 1-3 adagot naponta. Mivel új mérőedényekre térünk át, a fehérjékben két különbözővel találkozhat. Kisméretű, 70 ml-es mérőpohárhoz nagy mérőpohárral ajánljuk az adagolást. Nagy, 100 ml-es gombócokhoz (scoop) 1 szintû adagolókanál keverését javasoljuk.

Táplálkozási információk és összetétel - LAUF Protein - Vanília

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként 35 g-ig
Energiaérték
1410 kJ / 337 kcal
494 kJ / 118 kcal
Zsírok
0,16 g
0,06 g
- ebből telített zsírsavak
0,00 g
0,00 g
Szénhidrát
8,16 g
2,86 g
- ebből cukrok
8,15 g
2,85 g
Rost
1,70 g
0,60 g
Fehérjék
76,41 g
26,74 g
0,55 g 0,19 g

Összetétel: (47%) natív tejsavófehérje koncentrátum , (47%)   natív tejsavófehérje izolátum , természetes aroma, sűrítőanyag: guar gumi, édesítőszer: szteviol glikozidok. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson. Tárolja száraz, hűvös helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.

Aminosavak aránya - LAUF Protein - Vanília

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
% 35 g-ig
Glutaminsav
15.55
5,11 g
Leucin
11.05
3,63 g
Aszparaginsav
10,18
3,35 g
Lizin
9.25
3,04 g
Izoleucin
4.96
1,63 g
Valine
4.50
1,48 g
Treonin
4.26
1,40 g
Alanin 4.08 1,34 g
Prolin 4.08 1,34 g
Serine 3.86 1,27 g
Tirozin 3.45 1,12 g
Fenilalanin 3.42 0,91 g
cisztein 2.78 0,71 g
Arginin 2.17 0,66 g
metionin 2.02 0,63 g
triptofán 1.93 0,62 g
hisztidin 1.87 0,61 g
glicin 1.73 0,57 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Proteinek (Fehérjék)
Csomag mérete: 1 kg
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény
Forma: Por
Típus: Protein
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: