BrainMax Pure Protein Pesto Genovese, bazsalikomos pesto, 130 g, BIO Bazsalikomos pesto extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal / *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Kód: 60700Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Olaszországnak ilyen íze van
A genovai bazsalikom egy speciális bazsalikomfajta, amely az olaszországi Liguria régióból származik. Ezt a bazsalikomot nagy, élénkzöld és sima levelei jellemzik, amelyek intenzív, édes és enyhén fűszeres aromájúak. A pestót a bazsalikom, az extra szűz olívaolaj és a fenyőmag gazdag és aromás íze jellemzi.
Mire használhatod a pestot?
Az egyik leghíresebb olasz szósz a Liguria régióból származik. A Pesto Genovese tésztához használható, amely gazdag ízével és erős aromájával gazdagítja . Szendvicsre, bagettre kenhető, ill olasz piadina . Ezeknek az ételeknek ízt és tápértéket ad hozzá. Használhatja szószként vagy mártogatósként zöldségsalátákhoz vagy grillételekhez is, amely autentikus olasz hangulatot kölcsönöz ételeinek.
Tápérték 100 g-ra
Energiaérték | 2529 kJ / 613 kcal |
Zsírok | 59 g |
- ebből telített zsírsavak | 7 g |
Szénhidrát | 6,4 g |
- ebből cukrok | 1,2 g |
Fehérjék | 13 g |
Só | 0,8 g |
BIO minősítés CZ-BIO-001
Pesztónk BIO tanúsítvánnyal rendelkezik - EU biogazdálkodási termelés.
A vásárlással az erdőket is támogatod!
Összetétel: 34% feldolgozott bazsalikom* (24% bazsalikom*, extra szűz olívaolaj*, tengeri só, antioxidáns: aszkorbinsav), víz, 18% borsófehérje*, extra szűz olívaolaj*, tengeri só, antioxidáns: aszkorbinsav, víz , 18% borsófehérje*, extra szűz olívaolaj*, fenyőmag*, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav. Nyomokban glutént és szóját tartalmazhat. *ökológiai gazdálkodásból származó termék. Minimális eltarthatósági idő -ig (tételszám) az üvegen
Származási hely: Olaszország
Forgalmazó: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Tárolás: Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | BrainMax Pure |
---|---|
csomag tartalma: | 130 g |
Gyártó: | BrainMax Pure |
Típus: | Pesto |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!