BrainMax Pure Super Cocoa Peruból, BIO Nem lúgosított BIO kakaó Peruból
Kód: 62136/100 62136/500 Kérjük, válasszon változatotKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Az igazi arany Peruból!
A tiszta perui babból származó kakaópor polifenolok , teobromin , ásványi anyagok és egészséges zsírok forrása. Ezenkívül a kakaó triptofán aminosavat tartalmaz, amelyet a szervezet szerotonin előállítására használ fel. A kakaó vasforrás is, amely egyes növényi ásványi forrásokkal ellentétben könnyen felszívódik. Ezért a kakaó a vegánok kedvelt vasforrása.
A nem lúgosított kakaó előnyei
A perui BIO kakaó nem lúgosított, ezért világosabb barna színű . Nagy mennyiségű flavonoidot tartalmaz, amelyek segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben. Több természetes tápanyagot tart meg, beleértve az antioxidánsokat és ásványi anyagokat , mint a lúgosított fajták, amelyek a feldolgozás során néhány hasznos anyagot elveszíthetnek. Ezenkívül megőrzi eredeti ízét és aromáját, amely gazdagabb és intenzívebb , ami lehetőséget ad arra, hogy különféle receptekben felhasználhassa, természetes édességgel és ízárnyalatokkal.
Criollo fajta
A Criollo kakaófajtát kivételes minőségének és egyedi ízének köszönhetően a kakaóbab királynőjének tartják. Finom és összetett ízprofiljairól ismert, amelyek gyümölcsös és virágos jegyeket tartalmaznak. Bár a globális kakaótermelésnek csak kis hányadát képviseli, ritkaságai és igényes termesztése igazi kincsré teszik a minőségi kakaó szerelmesei számára.
Nem minden, amit kakaónak neveznek, kakaó
Csehországban és Szlovákiában a kakaó elnevezést minden olyan édesített italra alkalmazták, amely minimális kakaótartalmú. A legjobb kakaó Peruból származik, a maja civilizáció ajándéka. Trópusi éghajlat ideális körülményei között termesztik, ami lehetővé teszi a kakaófának (Theobroma cacao) a kiváló minőség elérését. A terület híres hagyományos termesztési módszereiről, amelyek magukban foglalják az ökológiai technikákat és a fenntartható mezőgazdaságot, hozzájárulva a környezet és a helyi ökoszisztémák védelméhez.
A kakaó felhasználási lehetőségei
Egy egyszerű finom ital elkészítéséhez keverjen össze 2-3 evőkanál kakaót klasszikus tehén- vagy növényi tejjel . Szükség esetén adaptogéneket is hozzáadhat, például maca, ashwagandha vagy édesgyökér. Hozzáadhat kakaót fehérjéhez, desszertekhez vagy sütéshez.
BIO minősítés CZ-BIO-001
Peruból származó Super kakaónk BIO tanúsítvánnyal rendelkezik - EU-n kívüli biogazdálkodás.
A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #treezaobjednavku!
Táplálkozási tények | 100 grammonként |
---|---|
Energiaérték | 1971 kJ / 471 kcal |
Zsírok | 21 g |
- ebből telített zsírsavak | 12,5 g |
Szénhidrát | 46,75 g |
- ebből cukrok | 0,5 g |
Rost | 32,5 g |
Fehérjék | 23,8 g |
Nátrium | 28 mg |
Kalcium | 124,10 mg |
Vas | 12 mg |
Kálium | 1360 mg |
Összetevők: 100% Theobroma kakaópor, Criollo fajta*. *ökológiai gazdálkodásból származó termék. Minimális eltarthatósági idő (tételszám) a címkén.
Származási ország: Peru
Forgalmazó: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Tárolás: Tárolja száraz, hűvös helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!