BrainMax Vegan Omega Kids, omega-3 gyerekeknek, 90 ml Az Omega 3 legtisztább forrása, MEGA adag DHA, polifenol védelem, D3 és K2, 25-50 adag, 100% VEGÁN
Kód: 48356Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Mi okozza az omega-3 hiányt a gyermekeknél?
Az omega-3 zsírsavak hiánya gyermekeknél problémákat okozhat a kognitív funkciókban, az immunrendszerben, a látásban, valamint lelassulhat az agy és az degrendszer fejlődésében . Az omega 3, különösen a DHA elégtelen bevitele befolyásolhatja a kognitív funkciókat, a tanulást és a memóriát. Azok a gyerekek, akiknek elegendő omega-3 zsírsavval rendelkeznek, jobb a kognitív funkciója, ami a jobb memóriában, a tanulásban és a problémamegoldásban is megmutatkozik .
Késleltetett motoros fejlődés
Problémák a látással
Gyenge immunitás
Lassú beszédfejlődés, mondatalkotás képtelensége
Száraz és ekcémás bőr
A gyerekek agyának DHA-ra van szüksége!
A DHA kulcsfontosságú omega-3 zsírsav, amely nélkülözhetetlen a gyermekek agyműködéséhez . Az agykéreg fő szerkezeti összetevőjeként a DHA az agy ezen területén lévő zsír körülbelül 15-20%-át teszi ki, amely felelős a következőkért:
- Emlékezet, nyelv, elvont gondolat és tudat.
- Támogatja a neuronok és idegsejtek növekedését és fejlődését, javítja a szinapszisok funkcióit , amelyek szükségesek az idegi jelek hatékony átviteléhez a sejtek között.
- Elengedhetetlen a kognitív és vizuális fejlődéshez j
- Tanulmányok kimutatták, hogy a korai gyermekkorban elegendő DHA-bevitel hozzájárulhat a jobb tanuláshoz, a memória , a látás és a beszéd fejlődéséhez .
Ha az omega 3 hiányos a gyermekeknél, és hirtelen elkezd bejutni a sejtekbe, észreveheti a kognitív képességek fejlődését.
Omega 3 a gyermekek mentális egészségéért és a megfelelően működő immunitásért
Az omega-3 zsírsavak létfontosságú szerepet játszanak a gyermekek immunrendszerének támogatásában , mivel fokozzák a fehérvérsejtek aktivitását. Éppen ellenkezőleg, az omega-3 hiánya csökkentheti a betegségekkel szembeni ellenálló képességet . Ezenkívül az omega-3 zsírsavak pozitív hatással vannak a gyermekek mentális egészségére , mivel segíthetik a hangulat szabályozását és csökkentik a gyermekek problémás viselkedését.
696 mg DHA van 1 pipettában!
Ha étrend-kiegészítőt keres gyermeke számára, az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságúak. A BrainMax Vegan Omega KIDS mindent tartalmaz, ami a gyermekek egészséges fejlődéséhez szükséges. A felnőtt változattól eltérően a gyerekeknek szánt változatban kevesebb olívaolaj van , ami enyhébb ízt ad az olajnak. Ez az olaj használatát kellemessé teszi a gyermekek számára, a pipetta adagolása pedig megkönnyíti a beadását.
- Folyékony forma a gyermekek általi könnyű használat érdekében
- Nem oxidálódik, mint a kapszulák esetében
- 1 pipettában minden benne van a gyermekek egészséges fejlődéséhez
Az algák az OMEGA-3 DHA és EPA legjobb és legtisztább forrása
Felejtsd el a kendermagot és más növényi forrásokat, amelyekből nagyon nehéz beszerezni a DHA-t , amely az agy és a szem egészségéhez elengedhetetlen tápanyag. Jelenleg zárt ökoszisztémában termesztett ALGA olaj van, így nem tartalmaz nehézfémeket és méreganyagokat. Biztos lehet benne, hogy a termék minden összetevője növényi eredetű, szennyeződésektől, méreganyagoktól mentes, kiválóan felszívódó omega-3 zsírsavakban gazdag. Bár az alfa-linolénsavat (ALA) chia magból vagy dióból nyerhetjük, az ALA átalakulása EPA-vá (eikozapentaénsav) maximum 9% , a DHA ( dokozahexaénsav) pedig még 1% alatti ! Ezért jobb a hínár kiválasztása.Ezek alkotják a tápláléklánc alapvető alapját. A halak pedig pontosan az algákat fogyasztják, és ennek köszönhetően gazdagodnak omega 3-ban.Ugyanakkor az omega 3 zsírsavak természetes és fenntartható forrásai . Nemcsak nagy mennyiségben tartalmaznak DHA-t és EPA-t, hanem a bennük található természetesen előforduló foszfolipideknek köszönhetően a zsírsavak kiválóan felszívódnak . Ezenkívül az algák a klorofill hordozói. Olyan anyagok, amelyek támogatják a máj méregtelenítő tevékenységét.
Miért inni halolajat, ha lehet inni olajat az algákból, amelyekkel a halak táplálkoznak?
Talán nem is tudta, hogy a halak algákkal táplálkoznak, amelyek omega 3 zsírsavakban gazdagok. Tehát kihagyott egy lépést, és omega 3 halolajat pótol. Hagyja a halakat úszni, és váltson szűz ALGA olajra , amely sokkal több omega 3 zsírsavat tartalmaz, mint a hal , és 2008 -ban bebizonyosodott , hogy táplálkozási szempontból ugyanolyan tápláló, mint a lazac . 4
Az algákból származó omega 3 zsírsavak előnyei
- Az algák szennyeződésmentesek , ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak mérgező anyagokat, például higanyt és PCB-ket, amelyek egyes halakban jelen lehetnek. Ennek köszönhetően az algák az omega-3 zsírsavak biztonságos és tiszta forrásának számítanak.
- Az algatermelés környezetbarát is, vagyis nem járul hozzá a halpopulációk túlzott kimerüléséhez és a tengeri ökoszisztémák leromlásához, ahogy az a hagyományos halászat esetében történik. Ez a tényező fenntarthatóbb választássá teszi bolygónk és saját magunk egészsége szempontjából.
- Az algákból származó omega-3 zsírsavak magas biohasznosulásuknak köszönhetően könnyen felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben, ami biztosítja a szervezet maximális hasznosulását.
- Többek között az algákból kivont Omega 3 klorofillban is gazdag.
- Alkalmas vegánok számára.
- Az omega 3 forrása a halra és a tenger gyümölcseire allergiás emberek számára.
Ő nem olyan omega, mint legtöbb omega
A legtöbb forgalomban lévő omega-nak nincs mért oxidációs értéke, ami azért fontos, mert az oxidált omega 3-ak nehezen épülnek be a sejtekbe , és emésztési zavarokat, böfögést vagy hasmenést okoznak. Az omegánk nagyon alacsony oxidációs értékű, mert friss, és emellett olívaolaj polifenolokkal is védi. Az ilyen minőségű omega könnyen beépül a sejtekbe, és nem okoz emésztési problémákat .
Mai probléma: NAGYOBB OMEGA 6 TARTALOM , MINT OMEGA 3!
A modern idők és a nyugati étkezési mód problémája az omega-6 zsírsavak magas bevitele az omega-3-hoz képest. Az átlagos európai ember sejtszintű omega 3 és omega 6 aránya 1:15 . Ez azt jelenti, hogy az omega 3 egy részéhez 15 rész omega 6 tartozik. Az egészséges arány azonban 1:5 aránynál kezdődik, és a legoptimálisabb az 1:3. 1:3 arányban a sejtmembránok megfelelően működnek, és ez az általános jobb egészségben tükröződik minden szinten. Ezzel szemben 1:15 és afeletti arányban egészségtelen környezet alakul ki a szervezetben, és az egyén sokkal fogékonyabb a civilizációs betegségekre. Mindezt az élelmiszerekből (sült termékek, növényi magolajok, tenyésztett állati termékek) magas omega 6 bevitelen alapuló helytelen táplálkozás okozza. Mielőtt a nyugati étrend elérte volna az eszkimókat, kiderült, hogy a sejtarányuk 1:2 volt, és gyakorlatilag nem szenvedtek betegségektől. Ezért a cél az omega 6 bevitelének korlátozása és a minőségi omega 3 bevitelének növelése legyen.
Az egész az OMEGA 3 és OMEGA 6 bevitel arányáról szól
Hogy sejtmembránjaink megfelelően működhessenek. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagokat és a salakanyagokat ki kell engedni, majd membránjuknak áteresztőnek kell lennie. Ezért az omega 3 és 6 zsírsavak sejtaránya lehetőleg 1:5, optimális esetben 1:3 alatt legyen, de az európai szabvány sajnos az 1:15-ös szinten van . A halolaj az eszkimóknak köszönhetően került a tudósok figyelmébe, akiknek étrendjükben magas volt az EPA és DHA zsírsavak mennyisége, ugyanakkor nem szenvedtek a civilizációs betegségek egyikétől sem, mint pl. 2-es típusú diabétesz. Napjainkban azonban a probléma a túlzott OMEGA 6 bevitel, és ezt nagyobb adag omega 3-mal kell kompenzálni . Tehát ha megeszel például egy csomag chipset 30 g omega 6-tal, akkor vigyünk mellé 10 g omega 3 zsírsavat.
Omega 3 és az agyműködés
Az omega-3 zsírsavak pótlása gyermekeknél fontos az általános fejlődés és egészség szempontjából. Az algák ma az omega-3 zsírsavak elismert és kedvelt forrása Ez a növényi alapú szuperétel gazdag olyan fontos omega-3 zsírsavakban, mint a DHA (dokozahexaénsav) és az EPA (eikozapentaénsav), amelyek kulcsfontosságúak az agy egészséges fejlődéséhez. , idegrendszer és látás.
Az omega-3 hatása az agy egészségére
Az omega-3 esszenciális zsírsavak az agy integritásának és teljesítményének legfontosabb tápanyagai. Az összes esszenciális zsírsav közül az omega-3 a legnagyobb mennyiségben az agyban. Ezek az agy és az idegsejt membránok építőkövei . Ha ezek a zsírsavak hiányoznak, az agy az összes rendelkezésre álló zsírt felhasználja, ami nem optimális megoldás számára.
- Az omega-3-ak szerepet játszanak az agysejtek közötti kommunikációban.
- Támogatják a legfontosabb neurotranszmitterek, köztük a dopamin , szerotonin , GABA , noradrenalin és acetilkolin optimális szintjét. Ez fenntartja a mentális jólétet.
- A DHA optimális szintje kulcsfontosságú a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez .
- Növelik az agy neuroplaszticitását (az agy fejlődési és változási képességét azáltal, hogy új kapcsolatokat hoz létre a tanuláshoz való alkalmazkodás és az információ gyorsabb feldolgozása érdekében. ) 1
- Védelmet nyújt a szellemi hanyatlás és a neurodegeneratív betegségek ellen. 2.3
- Részt vesz a neurotranszmitterek közötti megfelelő kommunikációban .
Támogatja az agysejtek kommunikációját
Támogatja az optimális szintet neurotranszmitterek
A DHA kulcsfontosságú a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez
Védelmet nyújt a szellemi hanyatlás ellen
Megfelelő kommunikáció a neurotranszmitterek között
D3 és K2 vitamin Vital Delta
A D3- és K2-vitamin az egészség és az immunitás optimalizálásához nélkülözhetetlen vitaminok , ráadásul zsírban oldódnak és növényi eredetűek . A D3 - vitamint fenyőből nyerik , a K2 - vitamint pedig a norvég Kappa Bioscience cég muskátliból . Az omega-3 zsírsavakkal együtt biztosítják a megfelelő kalcium lerakódást a csontokban, erős immunitást, egészséges csontokat, fogakat és érrendszert . Ezenkívül a vizsgálatok szerint a K2-vitamin Vital Delta a leghatékonyabb K2-vitamin a piacon, köszönhetően a kapszulázási technológiának , amely kivételes stabilitást biztosít. A D3-vitamin fontos a gyermekek számára a csontok és fogak egészséges növekedésének támogatásához , az immunrendszer működésének optimalizálásához és a szervezet kalciumszintjének szabályozásához. A K2-vitamin kulcsszerepet játszik a kalcium csontokban történő lerakódésében, ezáltal támogatja a gyermekek csontjainak és fogainak egészséges fejlődését.
A DHA (>250 mg) hozzájárul a jó látás fenntartásához
A D-vitamin hozzájárul az egészséges fogak megőrzéséhez
A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomműködéshez
Az olívaolajból származó polifenolok (>20 g) hozzájárulnak a vérzsírok védelméhez
A DHA és az EPA (>3 g) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához
A D-vitamin részt vesz a sejtosztódási folyamatban
A DHA és az EPA hozzájárul a megfelelő trigliceridszint fenntartásához a vérben
A telített zsírok telítetlennel (olajsavval) való helyettesítése csökkentheti a vér koleszterinszintjét
Adagolás
2 ml naponta étkezés közben. 1 ml a csepegtető teljes kinyomásának felel meg.
Összetétel 1 adagban | Tartalom | RHP* |
---|---|---|
Algaolaj Schizochytrium sp. | 1 ml | ** |
az összes Omega 3-ból | 712,5 mg | |
ebből DHA | 696 mg | ** |
ebből az EPA | 7,5 mg | ** |
BIO olívaolaj | 1 ml | ** |
ebből omega 9 | 705 mg | ** |
ebből polifenolok | 0,778 mg | ** |
E-vitamin (tokoferolok) | 3,45 mg | 28,6% |
D3-vitamin vegán (fenyőből) | 20 mcg / 800 NE | 400% |
K2-vitamin, mint MK-7 (a K2 VITAL® DELTA 1% MCT olajból) | 20 mcg | 26,6% |
Rozmaring kivonat | 40 mg | ** |
K1-vitamin
|
20 mcg | 26,7% |
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a ** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva |
A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!
1. WU, Aiguo, Zhe YING és Fernando GOMEZ-PINILLA. A DHA étrend-kiegészítés fokozza a gyakorlatok hatását a szinaptikus plaszticitásra és a megismerésre . 2011.
2. GUSTAFSON, Deborah R, K BÄCKMAN, N SCARMEAS, Y STERN, JJ MANLY, R MAYEUX és Y GU. Étrendi zsírsavak és az Alzheimer-kór és a kapcsolódó demenciák kockázata: A Washington Heights-Hamilton Heights-Inwood Columbia Aging Project (WHICAP) megfigyelései . 2020.
3. THOMAS, J, CJ THOMAS, J RADCLIFFE és C ITSIOPOULOS. Omega-3 zsírsavak a gyulladásos neurodegeneratív betegségek korai megelőzésében: Fókuszban az Alzheimer-kór . 2015.
4. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO és James P HOFFMAN. Algaolaj kapszulák és főtt lazac: táplálkozási szempontból egyenértékű dokozahexaénsavforrás . 2008
5. Raine, A., Portnoy, J., Liu, J., Mahoomed, T. és Hibbeln, J. (2015). Viselkedési problémák csökkentése omega-3-pótlással 8-16 éves gyermekeknél: randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos, rétegzett, párhuzamos csoportos vizsgálat
6. Trebatická, J., Hradečná, Z., Surovcová, A., Katrenčíková, B., Gushina, I., Waczulíková, I., Sushienková, K., Garaiová, I., Šuba, J., & Ďuračková, Z. (2020). Az omega-3 zsírsavak modulálják a depressziós rendellenesség tüneteit, az omega-3 zsírsavak szérumszintjét és az omega-6/omega-3 arányt gyermekeknél. Véletlenszerű, kettős vak és kontrollált vizsgálat. Pszichiátriai kutatás, 287.
7. Nemets, H., Nemets, B., Apter, A., Bracha, Z., & Belmaker, R. (2006). A gyermekkori depresszió omega-3 kezelése: ellenőrzött, kettős vak kísérleti tanulmány. The American Journal of psychiatry, 163 6, 1098-100.
Hozzávalók:Algaolaj (Schizochytrium sp.), BIO olívaolaj, E-vitamin (tokoferolok), vegán D3-vitamin (fenyőből), K2-vitamin mint MK-7 (K2 VITAL®-ból 1% MCT olaj), rozmaring kivonat. Ballasztanyag-tartalom nélkül.
Gyártó: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava.
Tárolás: Száraz és sötét helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 30 napon belül felhasználandó.
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot.
Kiszerelés: 90 ml.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | BrainMax® |
---|---|
Csomag mérete: | 275 ml |
Egyének megoldására: | Immunitás, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Szív, erek és vérnyomás, Ízületek és mozgásszervi rendszer |
Forma: | Folyadék |
Típus: | Omega 3 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Válasz