BrainMax Women Beauty Protein, fehérje nőknek kollagénnel, keratinnal és vitaminokkal, 1000 g// EXP. A legjobb minőségű natív tejsavófehérje prémium Naticol® kollagénnel és egyéb összetevőkkel, 28 adag, étrend-kiegészítő//EXP. 11/2024
Kód: 62715/PANKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Komplex fehérje a női szépség támogatására
A természetes összetevők keverékét kifejezetten a nők egészségének és szépségének támogatására fejlesztették ki. Szabadalmaztatott Naticol® halkollagént tartalmaz , amely kiváló felszívódással jellemezhető, és a bőr, a haj és a körmök hidratáló és fényesítő képességéről ismert , amit számos tanulmány tudományosan is alátámaszt . Az 1,3,4 Keratin is fontos szerepet játszik , ami elengedhetetlen az egészséges, erős haj megőrzéséhez, és a bőr fiatalos megjelenését támogató biotinnal együtt ez a kombináció hatékonyan támogatja a női szépséget. Támogatja a szervezet saját kollagén termelését. A komplex hozzájárul a ráncok minimalizálásához és kialakulásához is . A BrainMax Women Beauty Protein a legjobb választás a modern nők számára, akik nagyszerűen szeretnének kinézni és jól érezni magukat.
3 az 1-ben megoldás a nők szépségéért és egészségéért
A gondosan megválogatott összetételnek köszönhetően többé nem kell külön vásárolnia fehérjét és kollagént, és foglalkoznia kell a keratin- és biotinpótlással - Minden benne van a hatásos dózisokban, tanulmányokkal alátámasztva. A Women Beauty Protein segítségével mindent megkapsz, amire szükséged van szépségedhez és egészségedhez egyben, kevesebb mint fele áron. Az egyedülálló termék a kulcsfontosságú összetevők előnyeit egyetlen hatékony , átfogó ápolásban egyesíti, amely ideális a mindennapi használatra. Kifejezetten a női test igényeire tervezve támogatja a bőr egészségét , a haj és a köröm erősítését, miközben segít fenntartani az izomerőt, az általános vitalitást és csökkenti a testzsírt. Ennek köszönhetően olyan természetes szépségmegoldás jön létre, amelyet a BrainMax Beauty Bomb-bal együtt rendszeresen használva tartósabb eredményt hoz, mint a sokkal drágább invazív eljárások.
Mitől jobb a Naticol? ®, mint a hagyományos kollagéneknél?
Számos tanulmány foglalkozik a Naticol® halkollagénnel és annak hatásaival. A "Juniper Online Journal of Case Studies" című folyóiratban megjelent egyik tanulmány megállapította, hogy már kis adag, 2,5 g Naticol® halkollagén is jelentősen csökkentheti a bőröregedés jeleit érett nőknél. Ez a tanulmány a ráncokra, a finom vonalakra és a bőrszárazságra összpontosított. Kimutatták, hogy a Naticol® pozitív hatással lehet a bőr tónusának, rugalmasságának és hidratáltságának megőrzésére , ami különösen fontos az öregedő bőr esetében, ahol 25 éves kor után a kollagénszintézis évente csökken. Egy másik klinikai vizsgálat kimutatta, hogy napi 2,5 g Naticol® rendszeres használata 12 héten keresztül javítja a bőr rugalmasságát és láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését. Már 8 hét használat után nemcsak simább és rugalmasabb bőrt, hanem ragyogását is észreveheti. Egy másik kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatban 95 egészséges nőt vizsgáltak, akiknek átlagéletkora 56 év volt. 2,5 g Naticol® halkollagén peptidet használtak rendszeresen 12 héten keresztül. A vizsgálat 12. hetében megállapították, hogy a napi 2,5 gramm Naticol®-t fogyasztó nők több mint 70%-ánál javultak a ráncai. Ezen túlmenően ezeknek a nőknek körülbelül 60%-a jelentős javulást tapasztalt a száj körüli ráncokban. A napi 2,5 gramm Naticol® használatának 12. hetében jelentős bőrfeszülést figyeltek meg az alkar külső oldalán. Ezzel szemben a placebo-csoportban nem figyeltek meg szignifikáns változásokat a vizsgálat során. Minden adag 3 g halkollagént tartalmaz.
- Tudományosan bizonyított hatás.
- Már 2,5 g is jelentősen csökkenti a bőröregedés jeleit .
- Láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését.
- Segíti a bőr ragyogását és simítását.
- Több mint 99%-ban tiszta fehérjét tartalmaz.
Keratin az egészséges hajért és körmökért
A keratin egy alapvető szerkezeti fehérje, amely kulcsszerepet játszik a női haj egészségében. Szerkezete szilárdságot és rugalmasságot biztosít a hajnak , ami elengedhetetlen a károsodásokkal szembeni ellenálló képességéhez . Ha a haj gazdag keratinban, akkor erősebb, kevésbé hajlamos a töredezésre és a töredezett hajvégekre . A keratin segít megőrizni a haj kutikulájának sima felületét, ami megakadályozza, hogy összegabalyodjanak, és megkönnyíti a kibontást. Ez a sima felület több fényt is visszaveri, természetes fényt adva a hajnak.
A keratin belső használatának előnyei:
- A keratin felszívódik a véráramba , és eloszlik a test minden részében, beleértve a hajat és a körmöket is.
- Az eredmények tartósabbak.
- Összetettebb hatás a hajra, körömre és bőrre.
- Belülről táplálja a hajat.
Marhafűvel táplált kollagén a bőrre gyakorolt jótékony hatásért
26 randomizált, 1721 beteg részvételével végzett kontrollos vizsgálat szisztematikus áttekintése és metaanalízise a hidrolizált kollagén-kiegészítés bőrhidratációra és rugalmasságra gyakorolt hatását értékelte . Ez a tanulmány megerősíti, hogy a hidrolizált kollagén jótékony hatással lehet a bőr hidratálására és rugalmasságára, ezáltal segít csökkenteni a bőr öregedésének jeleit. Egy másik tanulmány a hidrolizált kollagén- kiegészítés hatásairól a bőr öregedésére. Ez az elemzés kimutatta, hogy a hidrolizált kollagén 90 napos szedése hatékonyan csökkenti a bőr öregedését a ráncok csökkentésével, valamint javítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A vizsgálat megerősítette a bőr hidratáltságának és rugalmasságának jelentős javulását a placebóhoz képest. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a hidrolizált kollagén jótékony hatással lehet a bőr egészségére és megjelenésére. 6 Minden adag 5,1 g fűvel táplált marhahús kollagént tartalmaz.
A biotin segíthet a hajnövekedésben?
A biotin és a keratin kombinációja átfogó ápolást biztosít a hajnak, a bőrnek és a körmöknek. A biotin kulcsfontosságú vitamin az egészséges haj, bőr és köröm megőrzésében . 2017- ben ezt egy tanulmány is megerősítette, ahol biotint adtak olyan embereknek, akiknek patológiás problémái voltak a haj növekedésével és a köröm minőségével. A tanulmány megerősítette, hogy ezek az emberek a biotin beadása után javultak. 1
Natív tejfehérje szabadtartású tehenekből
A denaturálatlan natív tejsavófehérje hideg forrásból származik, közvetlenül az ellenőrzött európai tenyésztésből származó , szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tehéntejéből . A hagyományos fehérjékhez képest a tej csak egyszeri kíméletes pasztőrözésen esik át (általában kétszeres pasztőrözésre kerül sor). A mikroszűrési folyamat nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, ahol a fehérje megtartja az immunglobulinokat és az enzimeket. Emészthetőbb , jól felszívódik , és mindenekelőtt jobban hasznosítja a benne lévő fehérjéket. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg , és összességében a fehérje magasabb koncentrációban tartalmaz aminosavakat, különösen a pro-anabolikus leucint.
Tudományosan bizonyított: A magas fehérjebevitel elősegíti a súlycsökkentést !
A magas fehérjebevitelt hangsúlyozó kutatások bebizonyították a súly- és zsírcsökkentésre gyakorolt hatását 3 . Számos tanulmány kimutatta, hogy a fehérjebevitel növelése elősegíti a fogyást. Egy hat hónapos vizsgálatot 4 végeztek 15 túlsúlyos vagy elhízott férfi és 50 nő bevonásával. A magas fehérjetartalmú csoport átlagosan 43%-kal több zsírt veszített, mint a magas szénhidráttartalmú csoport. Egy másik, a Nutrients folyóiratban megjelent tanulmány megállapította, hogy a magas fehérjetartalmú étrend jobb a zsírégetésben, mint az alacsony glikémiás indexű diéta. A tanulmányok azt is kimutatják, hogy a fehérje segíthet stabilizálni a vércukorszintet , csökkenti az étvágyat és az éhségérzetet, ami faláshoz vezethet. 5 Ennek az az oka, hogy a szervezet tovább emészti a fehérjét, ami hosszabb ideig segít fenntartani a jóllakottság érzését. Ez csökkenti azokat az érzéseket is, amelyek miatt egészségtelen ételeket fogyaszthatunk, ami a vércukorszint hirtelen emelkedését okozza.
Mi a termikus hatás és miért fontos a fehérje a fogyás szempontjából?
A fehérjék magas fűtőértékkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a szervezetnek több energiát kell fordítania ezek megemésztésére. És nagyobb energiafelhasználás = gyorsabb fogyás. Hogy egy konkrét példát mondjunk: ha egy 250 kalóriás marha steaket ennél , akkor várhatóan körülbelül 50-75 kalóriát éget el a szervezeted az emésztéssel. Ez azonban csak hozzávetőleges becslés, és az elégetett kalória tényleges mennyisége számos tényezőtől függően változhat, beleértve az egyéni anyagcserét is. Tanulmányok kimutatták, hogy a nagyobb fehérjebevitel fokozza a termogén hatást (emésztésük több energiát igényel), és a jóllakottság érzését is növeli. Ennek eredményeként csökken a testsúly és a zsír . Ráadásul a fehérje jóllakóbb, mint a zsír vagy a szénhidrát, ami összességében alacsonyabb kalóriabevitelhez vezet. 1.2
Fenntarthatóság és állatjólét
Nem vagyunk közömbösek a környezet iránt , ezért ragaszkodunk az állatok jó életkörülményeihez . A Naticol® halkollagénhez tenyésztett és vadon élő halakat egyaránt használnak a tengeri ökoszisztéma védelme érdekében. Ezenkívül a halakat különböző földrajzi területekről választják ki, ami korlátozza az egyes halászati területekre gyakorolt hatást. A Naticol® termékcsalád Friend of the Sea® tanúsítvánnyal rendelkezik , amely egy rangos fenntarthatósági védjegy. Ami a fűvel táplált marhahús kollagént és a fehérjetermeléshez szükséges tejet illeti, azt szabad legelőn nevelt szarvasmarhákból nyerik. Az állatok ezen etikus magatartása biztosítja, hogy a szarvasmarhák természetes körülmények között éljenek és füvet egyenek. Ez a tenyésztési módszer nemcsak az állatok egészségét és jólétét támogatja, hanem magasabb minőséget is biztosít .
A különbség a natív tejsavófehérje és szokásos "sajt" tejsavófehérje
A Native Whey Proteint hidegen állítják elő, közvetlenül a legelőn etetett, fűvel etetett tehenek friss tejéből. Míg a "sajt" tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a savóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát feldolgozottabb élelmiszer a natív fehérjéhez képest, és a gyártási folyamat során az aminosavak és a hasznos anyagok lebomlanak, mivel a tejet először melegítéssel kell pasztőrözni, majd magasabb hőmérsékleten sajtot kell előállítani, és az utolsó szakaszban. a sajtból nyert savót tejsavófehérje előállítására. Míg a natív fehérje a tejtermelés során kezdetben csak egy pasztőrözésen esik át , majd azután Közvetlenül a tejből alacsony hőmérsékleten finoman szűrve natív tejsavófehérjét nyer, anélkül, hogy az aminosavak közötti törékeny kötéseket lebontaná . Az így kapott termék egy kivételes minőségű, tiszta, nagyon jól felszívódó és a szervezet által emészthető fehérje. A natív fehérjét az aminosavak ( 7 g BCAA adagonként ) és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) magasabb koncentrációja jellemzi. A natív fehérje a fehérjék között a kaviár. Tanulmányok azt mutatják, hogy a natív tejsavófehérje jobban növeli az aminosavak koncentrációját a vérben, mint a normál tejsavófehérje vagy a tej, ami egyszerűen fogalmazva megnövelheti az izomépítéshez szükséges időt.
Gyengéd fehérjetermelés natív tejsavóból
Az egyik oka annak, hogy a natív tejsavó olyan jól teljesít a fehérjetartalom és a felszívódás szempontjából, az a gyártási folyamat. A natív tejsavófehérjét csak egyszer , míg a tejsavófehérjét kétszer pasztörizálják. Ez a fehérjék denaturálásához (károsodásához) vezethet, ráadásul a natív tejsavófehérje termelése hideg mikroszűrési eljárással történik (10°C-ig) . Leegyszerűsítve elmondható, hogy a natív tejsavófehérje előállítása olyan kíméletes, hogy ennek köszönhetően a fehérje megtartja a fehérje mennyiségét és nagyobb mennyiségű aminosavat.
Mesterséges édesítőszerek helyett - inulin
Nemcsak a fehérjével, hanem más étrend-kiegészítőkkel is gyakori probléma az íz. Ezt gyakran utoléri a szukralóz. Mesterséges édesítőszer, amely negatív hatással van egészségünkre. Bár a szukralóz cukorból készül, nem természetes termék. A szukralózt többlépcsős, szabadalmaztatott kémiai eljárással állítják elő. 7
A Yale Cell Metabolism kutatóinak 2020-as tanulmánya megállapította, hogy a szukralózzal édesített italok 10 napig tartó fogyasztása csökkentette az egészséges alanyok inzulinérzékenységét. A tanulmány szerzői azt is megjegyezték, hogy ami különösen aggasztó, hogy az anyagcsere-változások ilyen rövid időn belül következtek be. 7
- Növeli az inzulinrezisztencia és a II-es típusú cukorbetegség kockázatát. típus.
- Növeli az emésztési problémák kockázatát.
- Megváltoztatja a belek egészségét és károsítja a gyomor-bél traktust.
- Megöli a jótékony probiotikus baktériumokat a beleinkben.
- Hevítés közben mérgező vegyületeket képez.
- Súlygyarapodáshoz vezethet.
Adagolás
Keverjen el 1 kanál (35 g) 200 ml vízzel vagy tejjel . A napi fehérjebevitelt figyelembe véve fogyasszunk 1-3 adagot naponta. Nemcsak edzés után, hanem reggeli zabkása, turmixok készítésekor, vagy akár sütés közben is használhatjuk, hogy értékes fehérjékkel gazdagítsuk a klasszikus zsemléket, desszerteket.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!