Hozzávalók:
- Egy marék főtt csicseriborsó
- 1/2 közepes édesburgonya
- 40 g quinoa
- 1/3 avokádó
- bébispenót
- brokkoli
- koktélparadicsom
- Szezámmag
Feltöltés:
- 2 teáskanál mogyorópor
- 2 teáskanál víz
- 2 teáskanál kókusz aminok
- citromlé
Eljárás:
Az édesburgonyát szeletekre vágjuk, meglocsoljuk olajjal, sózzuk, pirospaprikával és 180 fokon megsütjük. 20 perc. A quinoát főzd meg sós vízben az utasítások szerint. Mielőtt az édesburgonya megsül, készítsd elő a többi hozzávalót: tedd az aljába a spenótot a tálból adjuk hozzá a csicseriborsót, a brokkolit, a paradicsomot, majd halmozzuk fel a maradékot. Mindenre öntjük az öntetet, és megszórjuk magokkal.