Hozzávalók:
2 adagra:
- Kis darab lazac
- 90 g quinoy
- 2 marék salátakeverék
- 1/2 reszelt sárgarépa
- 1/4 manga
- Retek
- Egy marék edamame
- Egy darab uborka
- Friss koriander
- 1/3 citrom
- Kókusz aminosavak
- Só
- Olivaolaj
Elkészítési mód:
A lazacot enyhén megsózzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és 170 fokos sütőben 25 percig sütjük. A közepén még rózsaszínnek kell lennie. Mielőtt a hal megsülne, készítsen elő minden zöldséget, és vágja fel tetszőleges formára, hogy jól elfogyassza. A quinoát öblítsük le, és sós vízben főzzük meg az utasítás szerint. Ha minden készen van, ideje kiszínezni a zöldségeket a tálban. Miután elrendezted a tálat, mindenre csepegtess citromlével, díszítsd friss korianderrel, és ne feledkezzünk meg a kókusz aminosavakról vagy a szójaszószról sem, amely remek ízt ad az egész étkezésnek.