Quinoa Poke Bowl

Hozzávalók:

2 adagra:

  • Kis darab lazac
  • 90 g quinoy
  • 2 marék salátakeverék
  • 1/2 reszelt sárgarépa
  • 1/4 manga
  • Retek
  • Egy marék edamame
  • Egy darab uborka
  • Friss koriander
  • 1/3 citrom
  • Kókusz aminosavak
  • Olivaolaj

Elkészítési mód:

A lazacot enyhén megsózzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és 170 fokos sütőben 25 percig sütjük. A közepén még rózsaszínnek kell lennie. Mielőtt a hal megsülne, készítsen elő minden zöldséget, és vágja fel tetszőleges formára, hogy jól elfogyassza. A quinoát öblítsük le, és sós vízben főzzük meg az utasítás szerint. Ha minden készen van, ideje kiszínezni a zöldségeket a tálban. Miután elrendezted a tálat, mindenre csepegtess citromlével, díszítsd friss korianderrel, és ne feledkezzünk meg a kókusz aminosavakról vagy a szójaszószról sem, amely remek ízt ad az egész étkezésnek.

P1013422