Nyersanyagok:
Tészta:
- 50 g vanília fehérje
- 2 evőkanál mandulaliszt
- 2 evőkanál kesudiókrém eperrel
- 1 evőkanál kókuszszirup
- 1 evőkanál kókuszolaj
A csomagoláshoz
- 1/3 tábla sötét és 1/3 fehér csokoládé
- 2 teáskanál kókuszolaj
- Fagyasztva szárított eper
Módszer:
A tészta hozzávalóit egy tálban összekeverjük. Ha túl száraz, adjunk hozzá egy kevés vizet. Enyhén ragacsos állagúnak kell lennie. Keverés után a tésztát 20 percre hűtőbe tesszük. Közben mindkét csokoládét külön-külön vízfürdőben, kevés kókuszolajjal együtt felolvasztjuk. Miután kivette a tésztát a tálcáról, golyókat formázunk, fehér vagy barna csokoládéfürdőben megfürdetjük, és megszórjuk tört fagyasztva szárított eperrel.