Nyersanyagok:
Tészta
- 60 g vegyes pehely
- 30 g turmixolt mandula
- 30 g vegyes kesudió
- 30 g fehérje vanília
- 30 g olvasztott kókuszolaj
- 40 g cashula vaj
Töltő:
- 30 g krémsajt
- 30 g cashula vaj
- 22 db teljes kiőrlésű keksz
- kókuszreszelék
Módszer:
A tészta hozzávalóit összekeverjük és egynemű masszává dolgozzuk. Pár percre betesszük a hűtőbe. A tölteléket úgy készítjük el, hogy a krémsajtot vajjal összekeverjük. Mikrotén zacskóba (vagy töltőtasakba) áttesszük, a hegyét levágjuk. Minden töltés előtt szórjuk meg a kaptárformát kókuszreszelékkel. Megtöltjük tésztával, a közepébe mélyedést készítünk, és megtöltjük a töltelékkel. Nyomja meg az alatta lévő szivacsot, és nyissa ki a formát. Addig járunk így, amíg az összes keveréket el nem használjuk. 22 méhkasom van. Ha kész, hűtőbe tesszük dermedni.