1 óra
2023.03.06
Módszer
- Kapcsolja be a ventilátoros sütőt, hogy felmelegítse 180 °C-ra. Egy tortaformát készítünk és sütőpapírral kibéleljük.
- A tojásokat sárgájára és fehérjére osztjuk.
- A tojásfehérjét felverjük, majd a sárgáját megkenjük kókuszcukorral. Keverjük össze a seregélylisztet, a sütőport és a tejet.
- A tésztát az előkészített formába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Süssük a tésztát körülbelül 20 percig.
- Amikor a tészta megsült, akkor észrevehető, ha kissé elhajlik a tortaformától, és a tészta nem tapad a nyárshoz.
- Mielőtt megsülne a tészta, elkészítjük a krémet. A tejszínt a túróval kemény habbá verjük.
- 100 ml tejben elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni.
- A tejszínhabot összekeverjük a pudinggal, és a kivájt testre öntjük.
- A morzsolt pépet a krém tetejére szórjuk.
- A házi vakondtortát tegyük be a hűtőbe, és hagyjuk dermedni legalább 2 órát.