Pasanda quinoája

1 óra
2023.02.20
Pasanda quinoája

Módszer

  1. A hagymát és a fokhagymát az olajon barnára pirítjuk.
  2. Adjunk hozzá minden hozzávalót a citromlé és a cukor kivételével.
  3. Keverjük össze többször.
  4. Adjuk hozzá a gombát, a vizet, a paradicsomot és a sót, és forraljuk fel.
  5. Adjuk hozzá a vegán tésztát és a tökmagot, és főzzük körülbelül 15 percig, gyakran kevergetve.
  6. Adjuk hozzá a Hokkaidót, a cukrot és a kókusztejet, és hagyjuk forrni körülbelül 5-10 percig.
  7. Végül citromlével ízesítjük.
  8. Tálaljuk a pasandát főtt quinoával – és ideális esetben friss salátával, például reszelt sárgarépával. 120g quinoa/fő szerepel a pasanda tápértékszámításában.