Reflex 100% Native Whey Protein Vanília - 1,8kg// EXP. Lejárat 2024.07
Kód: 99996.73Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Reflex 100% Native Whey Protein Vanília - 1,8 kg
A 100% Native Whey a tejsavó legtisztább formája a piacon – egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot – a 100%-os fehérjét natív technológiával nyerik közvetlenül a friss tejből.
A termék fő előnyei:
A termék fő előnyei:
- A 100%-os fehérjét kíméletesen nyerik közvetlenül ellenőrzött európai gazdaságokból származó tehenek friss tejéből, amelyeket kizárólag füvön takarnak, egyszer pasztőrözve = a lehető legnagyobb hatékonyság és tisztaság
- 80g fehérje 100g-ban!
- Kiváló minőségű fehérje - több mint 6 g BCAA 1 adagonként (35 g) - a legmagasabb esszenciális aminosavtartalom
- A DUOLAC®-barát baktériumok negyedik generációjának tartalma
- Minősége és paraméterei nagyon közel állnak az anyatejhez
- A normál tejsavófehérje által tartalmazott szennyeződések nélkül
- Tiszta és természetes íz
A 100% Native Whey az abszolút csúcsot képviseli a fehérjék között - az alkalmazott natív technológiának köszönhetően a közönséges tejsavófehérjék, amikor a fehérjét savóból, azaz másodlagos termékből nyerik és nem közvetlenül a tejből, egyáltalán nem vehetik fel vele a versenyt!
A tejsavófehérje messze a legértékesebb a szervezet számára az összes fehérje közül, de a különböző feldolgozási módszerek összetételüket, szennyeződéseiket és ízüket tekintve nagyon eltérő típusokhoz vezetnek. És itt csak a natív technológia tudja garantálni a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához a lehető leghasonlóbb paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből vonják ki, így nem sérülnek, ahogy az a normál termelésnél történik. Egy pasztőrözés is előnyt jelent - általában kétszer pasztörizálják, aminek következtében a fehérjemolekulák denaturálódnak). Ráadásul a teljes feldolgozási folyamat mindössze tíz Celsius-fokon megy végbe.
100 g 100% Native Whey és két közönséges tejsavófehérje fehérjetartalmának összehasonlítása:
Magasabb aminosav tartalom
A feldolgozási mód természetesen befolyásolja az aminosavtartalmat – a klasszikusan előállított tejsavófehérjéhez képest a 100% Native Whey akár 16%-kal több L-Leucint, több esszenciális aminosavat és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz.
A tejsavófehérje messze a legértékesebb a szervezet számára az összes fehérje közül, de a különböző feldolgozási módszerek összetételüket, szennyeződéseiket és ízüket tekintve nagyon eltérő típusokhoz vezetnek. És itt csak a natív technológia tudja garantálni a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához a lehető leghasonlóbb paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből vonják ki, így nem sérülnek, ahogy az a normál termelésnél történik. Egy pasztőrözés is előnyt jelent - általában kétszer pasztörizálják, aminek következtében a fehérjemolekulák denaturálódnak). Ráadásul a teljes feldolgozási folyamat mindössze tíz Celsius-fokon megy végbe.
100 g 100% Native Whey és két közönséges tejsavófehérje fehérjetartalmának összehasonlítása:
Magasabb aminosav tartalom
A feldolgozási mód természetesen befolyásolja az aminosavtartalmat – a klasszikusan előállított tejsavófehérjéhez képest a 100% Native Whey akár 16%-kal több L-Leucint, több esszenciális aminosavat és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz.
DUOLAC®-barát baktériumok
A probiotikumok hatása szorosan összefügg az emésztőrendszer működésével, így a bevitt tápanyagok felszívódásával is. Ha azonban helytelenül tárolják őket, ez jelentősen befolyásolja a hatékonyságukat. A Cell Biotech ezért előállt a DUOLAC®-barát baktériumok (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis és Lactobacillus Rhamnosus) szabadalmaztatott, immár negyedik generációjával, amelyet speciális hűtési technológia, peptidek és poliszacharidok segítségével tárolnak, amelyek állandó stabilitást biztosítanak a baktériumoknak, és biztosítják, hogy a baktériumok túlnyomó többsége benyúlnak az élő és jó állapotban lévők emésztőrendszerébe.
Kiszerelés: 1,8 kg
Adagolás: keverjen össze 35 g-ot (kb. 1 szint 60 ml-es kanál*) 250 ml vízzel shakerben vagy turmixgépben. Az erősebb, krémesebb vagy intenzívebb íz érdekében kevesebb vízzel vagy tejjel keverje össze. Naponta 2-3 adagot fogyasszunk. *a mérőpohár a csomag részét képezi. Szállítás közben lesüllyedhet az aljára.
Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, 16 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Felbontás és használat után mindig szorosan csavarja rá a kupakot. Fogyassza el a felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minimális minőségmegőrzési időpontig. Alkalmas vegetáriánusok számára. Nyomokban tojást tartalmazhat.
Táplálkozási információ vanília fagylalt íze (vanília):
Táplálkozási tények | 100 g | 35 g* |
energia érték | 1518 kJ / 358 kcal | 531 kJ / 125 kcal |
Zsírok Ebből telített zsírsavak | 0,7 g 0,3 g | <0,5 g 0,1 g |
Szénhidrát Ebből cukrok | 7,5 g 2,9 g | 2,6 g 1,0 g |
Rost | 0,6 g | <0,5 g |
Fehérjék | 80 g | 28 g |
Só | 0,45 g | 0,16 g |
Bifidobacterium Bifidum | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Esszenciális aminosav profil: | ||
Leucin | 11717 mg | |
Izoleucin | 5320 mg | |
Valine | 5378 mg | |
Lizin | 9200 mg | |
metionin | 2394 mg | |
Fenilalanin | 3847 mg | |
Treonin | 4850 mg | |
triptofán | 2108 mg | |
A feltételesen esszenciális aminosavak profilja: | ||
Arginin | 2677 mg | |
Cisztin | 2468 mg | |
Glutaminsav | 17652 mg | |
hisztidin | 2153 mg | |
Prolin | 5701 mg | |
Tirozin | 3888 mg | |
Nem esszenciális aminosav profil: | ||
Alanin | 4322 mg | |
Aszparaginsav | 10268 mg | |
glicin | 1801 mg | |
Serine | 4477 mg |
*1 adag 35 g-nak felel meg A csomag 51 adagot tartalmaz.
KTJ – Kolóniaképző egységek a gyártás idején.
KTJ – Kolóniaképző egységek a gyártás idején.
Összetevők: Natív tejsavó- izolátum (50%), instantizált natív tejsavó- koncentrátum (47%) (ultraszűrt natív tejsavó- koncentrátum), szójalecitin emulgeálószer, aroma, sűrítőanyag cellulózgumi, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok), többkomponensű probiotikus kultúrák keveréke LAB2PRO® ( Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus ).
Étrend-kiegészítő, édesítőszerrel.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Proteinok |
---|---|
Csomagolás: | 1,8 kg |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!