Sonnentor Retek, csíráztató magvak, bio, 120 g *CZ-BIO-002 tanúsítvány
Kód: 65001
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.

Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!

Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.

Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Kapcsolódó termékek

BrainMax Pure Pesto Genovese, bazsalikomos pesto, BIO Bazsalikomos pesto extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal / *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Jelenleg nem elérhető
1 915 Ft-tól

BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Paradicsomszósz bazsalikommal, extra szűz olívaolajjal és olívabogyóval / *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Jelenleg nem elérhető
1 915 Ft

BrainMax Pure Spagetti - búzadara, teljes kiőrlésű BIO, 250 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
950 Ft
Termék részletes leírása
Sonnentor Retek, csíráztató magvak, bio, 120 g
Szeretnél valami fűszeresebbet ? A retekcsírának köszönhetően étele nem marad nyájas!
Használat
Az aromás csírák különösen alkalmasak saláták, mártogatós, kenhető ételek készítésére, vagy csak kenyérhez és vajhoz.
Összetétel
Bio retek (Raphanus sativus var. sativus)
Készítmény
Áztatási idő: 6-8 óra
Csírázási idő: 5-8 nap
Vízzel történő öblítés: napi 2-3 alkalommal
Ideális hőmérséklet: 18-20 °C
Javasolt felszerelés: csíráztató tégely
Fogyasztás előtt öblítse le újra vízzel. A csírákat a lehető leghamarabb el kell fogyasztani, vagy legfeljebb két-három napig kell tárolni a hűtőszekrényben.
Tárolás
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Csomag mérete
120g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Élelmiszerek |
---|---|
Csomag mérete: | 120 g |

Mennyiségi kedvezmény
BrainMax Pure lenmag (barna) BIO, 500 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
1 095 Ft

Mennyiségi kedvezmény
BrainMax Pure Chia Seeds, BrainMax Pure Chia mag BIO, 250 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
1 430 Ft

Mennyiségi kedvezmény
BrainMax Pure kendermag, hámozott BIO, 500g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
4 815 Ft
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása