Topnatur - Probio zabkása, kókuszos belga csokoládéval, 60 g
Kód: 35514Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Topnatur - Probio zabkása, kókuszos csokoládéval, 60 g
A Probio cefre egyedülálló 6 probiotikus törzs hozzáadásával adagonként 5 milliárd összegben. Tartalmaz továbbá inulint, egy prebiotikus rostot, amely nagyon fontos tápanyag-szubsztrátként a hígtrágyában lévő probiotikus kultúrák növekedéséhez. Ez is tartalmaz vitaminok és ásványi anyagok - A, B1, B6, B12, C, D3, kalcium, magnézium, foszfor, szelén, vas, niacin és pantoténsav. Zabkása nem tartalmaz glutént, laktózt és kazeint ezért alkalmas táplálkozási fogyatékossággal élők és a racionális táplálkozás iránt érdeklődők számára. Alkalmas lábadozóknak és sportolóknak, valamint laktóz intoleranciában szenvedőknek, gluténmentes étrendet folytatóknak, vegánoknak, időseknek, gyermekek is fogyaszthatják.
- Gluténmentes
- Laktózmentes
- Nincs kazein
- Vegán
A kókusz íz szerelmesei örömmel töltik el ezt a zabkását, amely reggelinek és délutáni uzsonnának is kiváló.
Hozzávalók
Instant rizsliszt 40%, kókuszzsír, szárított glükózszirup, inulin 6,4%, natív kukoricakeményítő, étcsokoládé 5% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj: emulgeálószer: napraforgólecitin, természetes vanília aroma), nádcukor, vitamin és ásványi anyag előkeverék, kókuszreszelék 1,5%, só, 6 törzs probiotikus kultúrája * (5 milliárd adagonként); emulgeálószer: E472e (növényi eredetű), stabilizátor: E340, csomósodást gátló anyag: E551, aroma.
Tápanyagtartalom 100 grammonként
energia érték | 1772 kJ (423 kcal) |
---|---|
Zsírok | 18 g |
amelyből ült. zsírsavak | 16 g |
Szénhidrát | 58 g |
ebből cukrok | 11 g |
Rost | 6,5 g |
Fehérjék | 4 g |
Só | 0,53 g |
Készítmény
Öntsön 150 ml forró vizet (max. 80 °C) a zacskóba, és jól keverje össze. 3 perc elteltével a zabkása fogyasztható. Naponta maximum 3 adag zabkása elfogyasztását javasoljuk.
A nagyobb adagokért forduljon orvoshoz vagy táplálkozási szakértőhöz.
Csomag mérete
60g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Zabkásák |
---|---|
Csomag mérete: | 60g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!